Vietimme tyttömme ristiäisiä jo jolukuussa, mutta nyt sain aikaiseksi lisätä tämän tekemäni kakun tänne. Ohjeet ovat kaikki Kinuskikissalta, jolla on aivan mahtavat ohjeet jokaiseen työvaiheeseen. Joten kaltaiseni aloittelijakin onnistui kakuissa yllättävän hyvin :)

 

Kakut siis on tehty neljän munan sienikakkupohjalle. Välissä aivan taivaallista (ja todella helppotekoista) mansikkatäytettä. Lemon Curdia en laittanut kun se jäi kiireessa kaupan hyllylle. Mutta kostutin kakun vedellä ja sitruunamehulla.

Vaahtokarkkikuorrutus (MMF) oli myös helpompi valmistaa kuin osasin odottaa ja se oli hyvää, riittävän makeaa ainakin minun makuuni. Kuorrutuksen alle laitoin sokerikreemiä, jotta pinta olisi tasainen.

Juhlapaikalla vielä lisäsin pikeeristä tekemäni perhosen kakun päälle. Toiseenkin kakkuun oli perhonen tehtynä, mutta se hajosi matkalla. Perhosen "liimasin" kakun pintaan kaupan sokerikuorrutteella.

Lisäksi kirjoitin kakkujen pintaan vielä tytön nimen pikeerillä. (Tosin nimen kirjoitus onnistui paremmin harjoitellessa ja tosipaikan tullen käsi tärisi jännityksestä ja tulos ei ollutkaan niin hyvä :/ ) Laitoimpa vielä pikeerillä pieniä pisteitä nimen ympärille ja niiden keskustaan vielä sokerihelmen.

1261413111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja nimeksihän tuli siis Venla Ada Kristiina :)