Nämä pikkuleivät löytyi Patricia Lousadan Ihana Suklaa -kirjsta.

1284619443_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

375g vehnäjauhoja

200g vähäsuolaista voita

250g fariinisokeria

2 kananmunaa

hyppysellinen suolaa

1tl vanilijasokeria

 

Siivilöi jauhot kulhoon, jätä odottamaan.

 

Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa kevyesti munat, suola ja vanilijasokeri ja lisää vähitellen voi-sokerivaahtoon. Sekoita joukkoon siivilöidyt jauhot.

Kauli taikina kahden kelmun välissä 7 sentin levyiseksi ja 1 sentin paksuiseksi suorakaiteeksi. Ota päälimmäinenkelmu pois. Kääri tiukalle rullalle ja laita jääkaappiin neljäksi tunniksi tai tunniksi pakstimeen.

Leikkaa tiivis taikinarulla kuuden millin viipaleiksi. Laita viipaleet leivinpaperilla peitetylle pellille ja paista 190-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Siirra keksit kuumina tasaiselle alustalle ja anna jäähtyä.